REȚETA LUI KRISTINE DE PIZZA ĐÀ LẠT (“PIZZA” VIETNAMEZĂ)

SELECT YOUR LANGUAGE

ENGLISH ESPAÑOL FRANCAIS ROMÂNĂ SVENSKA العربية 中文 日本語 TIẾNG VIỆT मराठी తెలుగు


TIMP DE PREPARARE: 10 MINUTE TIMP DE GĂTIRE: 10 MINUTE 1 PORȚIE

Vietnam are multe mâncăruri stradale delicioase care sunt ușor și convenabil de preluat și preparat. Pizza Đà Lạt este o specialitate populară din orașul Đà Lạt, de care se bucură în mod special studenții. Acest preparat delicios din foi de orez este de obicei încălzit pe un grătar de cărbune înainte să fie îndoit în jumătate și învelit în ziare pentru ca toți clienții să se bucure de el. Mama mea a făcut pentru prima dată acest preparat în perioada carantinei și m-a învățat și pe mine cum să îl prepar după ce a perfecționat rețeta și modul de preparare.

INGREDIENTE

METRIC

1 foaie de orez

1 ou mare

20 grame de ceapă tăiată cubulețe

3-4 ciuperci feliate

2 bucăți de ceapă verde feliate

15 grame de cremă de brânză

15 grame de maioneză

15 grame de hanh phi (ceapă prăjită)

10-20 grame de creveți mici crocanți

Sos iute după gust

IMPERIAL

1 foaie de orez

1 ou mare

2 linguri mari de ceapă tăiată cubulețe

3-4 ciuperci feliate

2 bucăți de ceapă verde feliate

1 lingură mare de cremă de brânză

1 lingură mare de maioneză

1 lingură mare de hanh phi (ceapă prăjită)

1-2 linguri mari de creveți mici crocanți

Sos iute după gust


METODA DE PREPARARE

PREGĂTEȘTE TOPPING-URILE

Începe prin a prepara topping-urile pentru foaia ta de orez. Taie ceapa cubulețe, ciupercile în felii subțiri, și ceapa verde în bucăți mici. Bate oul într-un bol mic.

ASAMBLEAZĂ PIZZA ĐÀ LẠT

Pune foaia de orez într-o tigaie neîncălzită, fără ulei. Pornește aragazul la foc mediu sau mediu spre mic, reglând temperatura pentru ca oul să sfârâie când este pus pe foaia de

orez. După aceea, execută următorii pa și cât mai repede ...

Încercând să nu găurești foaia de orez, toarnă oul bătut și întinde-l pe toată suprafața foii cu o lingură (lăsând

aproximativ 1 centimetru până la margine). Continuă să te uiți la ou cum se prăjește, având grijă să nu se adune într-un singur loc.

Înainte ca oul să fie gata, presară ceapa, ciupercile și ceapa verde. Toarnă crema de brânză și maioneza uniform, apoi asezonează cu hanh phi și creveții crocanți. Termină cu un zig-zag de sos iute.

Folosind o spatulă, îndoaie cu grijă foaia de orez în jumătate și prăjește pe o parte timp de 6-7 minute. Întoarce pe cealaltă parte și apasă ușor, apoi prăjește iară și timp de 6-7 minute, până ambele părți sunt aurii și crocante. Servește fierbinte.


SFAT 1

Pentru a pregăti acest preparat ca maeștrii mâncării stradale, poți sparge oul direct pe foaia de orez și să îl bați cu lingura acolo în loc să îl bați într-un bol înainte.

SFAT 2

Topping-urile sunt interschimbabile; ouăle de prepeliță și carnea de vită tocată sunt două alternative delicioase la opțiunile menționate în această rețetă. Dacă preferi, poți face foarte ușor și o versiune vegetariană a acestui preparat.

SFAT 3

Kristine folosește sos iute Cholimex Tương ớt, dar sriracha este o alternativă bună. Trebuie menționat că sriracha are un gust mai puternic, așa că poți folosi mai puțin.

0件のコメント

SUBSCRIBE TO BECOME

A WORLDLIER GLUTTON

  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
The Red Goji © 2020
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest